Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in /home/sana45org/domains/trabzonsanatevi.org/public_html/counter.php on line 92
 TRABZON SANATEVİ - Anasayfa

 

14. ULUSLARARASI SANAT GÜNLERİNE DOĞRU


Trabzon Sanatevi olarak geleneksel hale getirilen ve yerelden, yurt içinden, yurt dışından farklı sanat disiplinlerinden sanatçıların, sanat gruplarının katılım sağlayacağı 14.Uluslararası Sanat Günleri bu yıl 06-09 Haziran 2024 tarihleri arasında yapılacaktır. Trabzon Sanatevi, bu yıl düzenleyeceği 14. Uluslararası Sanat Günleri etkinliklerine kent içinden, kent dışından ve başta komşu ülkeler olmak üzere yurtdışından gelecek konuk sanatçılarla Trabzon’un sanatseverlerini yeniden buluşturacaktır. Sanat günlerine; sahne sanatları, görsel sanatlar, yazım sanatı, atölye çalışmaları ve el sanatları alanlarında önemli isimler katılım sağlamaktadır. Sanatın tüm disiplinlerini kapsayan ve geleneksel hale getirilen uluslararası sanat günlerini, ekonomik şartların daha da artan zorlukları altında gerçekleştirme çabamıza yerel yöneticilerimizin ve iş insanlarımızın destek olmalarını bekliyoruz.

13 yılı geride bırakan sanat günlerine, geçmiş yıllarda Gürcistan, Rusya, İran, Azerbaycan, Afganistan, Özbekistan, Yunanistan, Almanya, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti gibi ülkelerden sanatçılar katılırken, Ülkemizin yazar ve şairlerden Cevat Çapan, Şükrü Erbaş, Haydar Ergülen, Latife Tekin, Doğan Hızlan, Şeref Bilsel, Nermin Bezmen, Ataol Behramoğlu, Yılmaz Karakoyunlu, Orhan Karaveli, Enver Ercan, Atilla DorsayNihat Behram, Cezmi Ersöz, Buket Uzuner, Sezai Sarıoğlu, Müge İplikçi, Taner Cindoruk, Faruk Duman, Hilmi Yavuz, Gonca Özmen, Kemal Varol, Yaşar Miraç, Mustafa Ruhi Şirin, Gökçenur Ç, Fuat Sevimay, Kaan Murat Yanık, Gürsel korat, Sibel K. Türker, Altay Öktem, Irmak Zileli, Ressam Süleyman Saim Tekcan ...

Sinema, Televizyon ve Tiyatro alanından;  Zeki Demirkubuz, Tayfun Pirselimoğlu, Andreas Sinanos, Serkan Açar, Derviş Zaim, Adem Kılıç, Engin Ayça, Muhammet Çakıral, Cem Tabak, Onur Ünlü, Erhan Tuncer, Sevinç Erbulak, Seymen Aydın, Ercan Kesal, Çetin Altay, Aslıhan Güner, Gülsen Tuncer, Berhan Şimşek, Fulya Zenginer Hüseyin Avni Danyal, Gün Koper, Bennu Yıldırımlar, Sinan Tuzcu, Levent Ülgen, Ruhi Sarı,  Tamer Levent, Mesut  Uz, Ümit Çırak, Burak Tamdoğan, Hüseyin Köroğlu, Ertan Saban...

Müzik alanında Sabahat Akkiraz, 3 Tenör Müzik Grubu, Çihat Aşkın, Babazula Müzik Grubu, İstanbul Opera Topluluğu, Rusya, Gürcistan'dan caz, pop grupları, piyanist ve opera sanatçıları ve sanat grupları Trabzon’da konuk edildiler. Trabzon'un değerli sanatçılarını, sanat kurum ve kuruluşlarını, sanatseverlerini 06-09 Haziran 2024 tarihleri arasında yapılacak olan sanat günlerinde bizlerle birlikte olmaya bekliyoruz. 14. Uluslararası sanat günlerinde yer almak istayen sanatçı ve sanat gruplarının, stant, reyon açmak, canlı performans ve atölye çalışması yapmak isteyenlerin  15 Nisan 2024 tarihine kadar aşağıda belirtilen şartlar doğrultusunda e-posta adresimize yazılı müracaat etmeleri gerekmektedir. 

 
 

 

 

14. ULUSLARARASI SANAT GÜNLERİ ÖZEL ŞARTLARI

 

1.  Sanat Günleri tüm sanatçılara, sanat gruplarına ve sanat derneklerine açıktır.

2. Sanat Günlerine katılmak isteyen (Trabzon Sanatevi tarafından davet edilenler hariç) sanatçı, sanat grupları ve sanat derneklerinin yapacakları etkinliklerin program gün ve saati Trabzon Sanatevi tarafından belirlenecektir. 

3. Trabzon Sanatevi sanat günlerine davet edeceği konukların kendi özel programlarını dikkate alarak programlama yapacaktır. İmza günü yapmak isteyen sanatçıların basılı eserleri kendi önerileri dikkate alınarak ilgili yayınevlerinden Trabzon Sanatevi tarafından temin edilecektir.

4. Etkinliklere katılacak sanatçılar, sanat grupları ve sanat dernekleri “Trabzon Sanatevi” ve “Sanat Günleri” logosunu kullanma koşuluyla isterlerse davetiye ve afiş bastırabileceklerdir. 

5. Etkinliklere katılım sağlayacak sanatçılar, sanat grupları ve sanat dernekleri farklı konularda olmak üzere birden fazla etkinlik için müracaatta bulunabilirler. 14. Uluslararası Sanat Günlerinde yer almak isteyen sanatçı/sanat kurumları 15 NİSAN 2024 tarihine kadar (trabzonsanatevi@gmail.com) e-posta adresi, site iletişim kutusu ve (0462) 600 64 44 ve (0530) 609 44 64 nolu telefonlardan ön başvurularını yapmaları gerekmektedir. 

6. Trabzon Sanatevi'nin davet edeceği katılımcılar dışında başvuru yapacak olanlar; program kitapçığı, afiş ve benzeri görsel ve sunumlarda kullanılmak üzere yüksek çözünürlükte (.jpg fotmatında) kişisel ya da grup gibi sanatsal fotoğraflarının, varsa kullanıma uygun afişlerinin, kısa biyografi yada kurumsal tanıtımlarının (word formatında), görsellerde kullanılmasını istedikleri kurumsal tanıtım görsellerinin, ürün ve eser görsellerinin yeraldığı bilgi dosyalarını ekleyerek internet üzerinden sanatevinin iletişim adreslerine göndermeleri gerekmektedir.    

7. Sanat günlerinde açılacak sergilerde gün ve sergileme yerleri Trabzon Sanatevi tarafından programlanacaktır.

8. Trabzon Sanatevi tarafından davet edilerek sanat günleri programında yer alan sanatçı/sanat grupları/sanat derneklerinin konaklama ve yol masrafları Trabzon Sanatevi tarafından karşılanacaktır. 

9. Kargolarda doğabilecek aksama ve hasarlardan sanatevi sorumlu olmayacaktır. 

10. Sanat Günleri Programında yer alacak etkinlikler sanatevi yürütme kurulunun yetkilendirdiği etkinlik komitesi tarafından düzenlenecektir.

11.  Sanat Günlerine katılmak için başvuruda bulunan sanatçı/sanat grupları/sanat dernekleri panel, konser, tiyatro gibi etkinlikler için e-posta yoluyla salon hakkında teknik bilgiyi yazılı olarak istemeleri ve kendileriyle ilgili teknik bilgiyi Trabzon Sanatevi’ne bildirmeleri gerekmektedir. Teknik konularda e-posta yoluyla Trabzon Sanatevi’ni bilgilendirmeleri gerekmektedir.

12. Sanat günlerinde yapılan programların her türlü yayınından, basımından ve tanıtımından Trabzon Sanatevi sorumludur. Sanat ünlerinde yapılan programların, her türlü yayın ve telif hakkı Trabzon Sanatevi Derneğine aittir. Bu hakkı tüzüğünde yazılı amaçlar ve özel anlaşmalar için belirlenmiş protokoller doğrultusunda kullanabilecektir. Davete katılan ve program gerçekleştiren sanatçılara herhangi bir telif ödenmeyecektir. Sanat günlerine davet edilen, katılım sağlayan sanatçılar, sanat kuruluşları, sanat grupları bu şartları kabul etmiş sayılacak ve ayrıca özel bir protokol imzalanmayacaktır. 


01 Mart 2024, 20:20


*******



SANAT EĞİTİMLERİMİZE KATILABİLİRSİNİZ

 

Trabzon Sanatevi eğitimcileri tarafından verilmekte olan "Yaratıcı Drama ve Tiyatro Eğitimi", "Yetenek Sınavlarına Hazırlık Resim Eğitimi", "Piyano Eğitimi", "Gitar Eğitimi" için kayıt alınmaktadır. 

  



Eğitimleri; piyano eğitmenimiz Müzik Öğretmeni Kübra Sarımehmet, Tiyatro eğitmenimiz yönetmen İbrahim Gürsoy, Gitar eğitmenimiz müzik öğretmeni Sevil Hindistan, Resim eğitmenimiz resim öğretmeni Deniz Dinçer Kılınç vermektedir. Eğitim programlarımızla tanışmanızı istiyoruz.  Irtibat için (0462) 600 64 44 ve (0530) 609 44 64 numaralı telefonlardan ayrıntılı bilgi alabilirsiniz.




 

 

 

 


 

Adres
: Yavuz Selim Bulvarı Cumhuriyet Mahallesi Özgür Caddesi No:16 Ortahisar /TRABZON
Telefon
: +90 (0462) 600 64 44
GSM
: +90 (0530) 609 44 64
E-Posta